Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Orient si Occident intr-o expozitie la Muzeul Brukenthal

Centrul Cultural German Sibiu organizeaza expozitia SULTAN SI STAFIDE - Imagini straine si autoreflectii despre „ Orient ” deschisa in perioada 23 iulie – 12 august 2007 la Galeria de Arta Contemporana a Muzeului Bru­kenthal, etajul I. „Sultan si Stafide” este o expozitie dedicata relatiilor culturale dintre Orient si Occident. Proiectul se axeaza pe zona de influenta a Imperiului Otoman, care cuprinde numeroase grupari etnice, limbi, comunitati religioase, identitati, la intersectia culturilor vestice si orientale. Cu instalatii , imagini si lucrari video, artisti din Romania, Germania si Turcia, re-creeaza povesti pe care ni le po­vestim despre «Orient» si care povestesc despre noi. „Sultan si Stafide” este un proiect interdisciplinar si inter­cultural, initiat de artisti si oameni de cultura din Berlin si antalya . Relatia cu memoria culturala si abordarea artistica prin limbaje si forme specifice culturale reprezinta elementul de lega­tura in lucrarile artistilor. Expozitia poate fi vizitata pana in data de 12 august 2007, de marti pana duminica, intre orele 10.00 - 18.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea