Social

Orban, reprimit in conducerea PNL Bucuresti

Fostul sef al organizatiei din Capitala va face parte din echipa de conducere a lui Tariceanu in care se mai regasesc: Eugen Nicolaescu , Marian Petrache si Andrei Chiliman .
 
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban va face parte din noua a PNL Bucuresti, alaturi de Eugen Nicolaescu, Marian Petrache si Andrei Chiliman, a anuntat miercuri presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, la finalul sedintei BPC.

Potrivit acestuia, conducerile sectoarelor 2, 3, 4, 5 vor fi asigurate de Eugen Nicolaescu, Mihai Voicu, Catalin Micula si Cristian David . Ludovic Orban va asigura si conducerea organizatiei Dambovita, in timp ce Relu Fenechiu si se vor ocupa de organizatiile Suceava si Neamt. Adrian Cioroianu va fi presedinte interimar la Timis, Norica Nicolai la Arad, iar Adrian Iorgulescu la Sibiu.

Ludovic Orban a fost eliminat din conducerea PNL Bucuresti, duminica trecuta, dupa ce conducerile a patru organizatii de sector au fost dizolvate.Conducerea interimara a organizatiei a fost preluata de Tariceanu, care anunta duminica faptul ca va fi secundat de si Marian Petrache. El a respins atunci ipoteza ca Orban sa mai faca parte din consiliul interimar.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea