Social

#opozitie #parlament #motiune de cenzura #legea salarizarii

Opozitia a depus o noua motiune pe Legea salarizarii

PNL, PSD si PC au depus in cursul zilei de joi, presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, o alta motiune de cenzura, pe Legea a salarizarii unitare in sectorul bugetar, pentru care Excutarea si-a angajat raspunderea.

Mircea Dusa , liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a declarat ca aceasta motiune se numeste "Legea salarizarii Guvernului iresponsabil" si este semnata de 185 de deputati si senatori.

Liderul deputatilor PSD considera ca prin legea in discutie se legifereaza o salarizare "injusta". In opinia lui Dusa, legea salarizarii trebuia dezbatuta in Parlament astfel incat sa nu aiba inechitati.

Mircea Dusa a catalogat drept un “abuz” faptul ca Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis sa programeze pentru luni atat dezbaterea, cat si votul ambelor motiuni de cenzura.

Prima motiune de cenzura, pe Legea salarizarii in 2011, a fost depusa miercuri. Motiunea, intitulata "Legea privind salarizarea in anul 2011 - ultima acasa .ro/teapa" title="teapa">teapa trasa romanilor de guvernarea Basescu-Udrea-Boc" si semnata de 209 parlamentari, a fost depusa la secretariatele generale ale Camerei Deputatilor si Senatului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea