Social

#pisica salvata din fantana #salvare pisica #pisica #pompieri

Operatiune de salvare fara precedent. Pui de pisica, salvat dintr-o fantana adanca de 25 de metri

Pompierii au avut astazi parte de o operatiune de salvare mai putin obisnuita. Acestia au fost chemati de urgenta sa salveze un pui de pisica, dintr-o fantana adanca de 25 de metri, din localitatea Dumbravita. Puiul de pisica a cazut in timp ce se juca.

 

Pompierii de la ISU Brasov au intervenit prompt si au reusit sa-l salveze la timp pe pisiul care a primit numele Tom si care urmeaza sa fie adoptat de salvatorii sai.

Operatiunea de salvare a fost dificila pentru ca in fantana adanca de 25 de metri, pompierii nu au putut folosi aparatul de respirat. Unica solutie pentru salvarea felinei a fost coborarea unui pompier cu troliul in put.

“Pisicul explorator a cazut intr-o fantana cu adancimea de 25 de metri.

Alertat de zgomotele felinei, un localnic a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor.

In urma cu putin timp, salvatorii ISU Brasov s-au deplasat in localitatea Dumbravita cu toate echipamentele necesare pentru o misiune de salvare. Diametrul mic al putului, precum si adancimea mare la care se afla animalul au facut ca actiunea sa fie foarte dificila. Solutia a fost una singura: un pompier a coborat cu troliul si a recuperat motanul.

Dupa sperietura prin care a trecut, pisicul a primit numele Tom si va fi adoptat de colegii nostri din Brasov!”, scrie pe pagina de facebook a ISU Brasov. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea