Social

Ontanu il vrea pe Blaga primar al Bucurestiului

Neculai Ontanu , singurul membru PSD castigator din primul tur in Bucuresti nu-l gireaza pe Sorin Oprescu in turul doi. In dezacord cu atitudinea colegilor social-democrati, Ontanu s-a aratat reticent in ceea ce priveste sustinerea in turul doi a lui Sorin Oprescu.

Blaga primeste sprijin din partea lui Ontanu

"Eu il sustin pe Blaga!", a declarat in mod surprinzator Ontanu. "Stiu ca la partid s-au facut alte angajamente , dar eu o sa-l sprijin pe Blaga, pentru ca si cu Videanu am facut o echipa buna si am inceput proiecte care trebuie continuate", a decarat primarul Ontanu, citat de Evenimentul Zilei.

Castigator din primul tur

Primarul de sector Ontanu s-a bucurat de increderea a peste jumatate dintre bucurestenii care au fost duminica la vot in sectorul 2. Pentru ca l-au reales, Ontanu le promite acestora ca va reabilita Piata Obor , fara a o transforma intr-un mall, va extinde retelele de apa si canalizare si va asfalta si strazile ocolite pana acum.

In plus, primarul reales promite ca va reabilita termic 200 de blocuri pe care le are deja inscrise in baza de date a primariei, cu bani de la buget.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea