Social

#ioan oltean #remaniere #guvern

Oltean (PDL): Guvernul, remaniat de Boc dupa aplicarea masurilor de austeritate

Dupa ce vor fi aplicate masurile de austeritate , guvernul va fi remaniat, sustine vicepresedintele PDL Ioan Oltean. El spune ca premierul Emil Boc ar fi recunoscut ca dupa masurile de reducere a cheltuielilor se va impune o remaniere .

"Imediat dupa ce se adopta aceste masuri va trebui facuta o remaniere guvernamentala. Dar nu acuma, nu astazi, nu maine, ci dupa. Pentru ca sunt multi ministri care nu au confirmat", a declarat vicepresedintele PDL, vineri, la Bistrita.

In plus, vicepresedintele PDL a declarat ca ministrul Muncii, Mihai Seitan, este unul dintre cei de a carui prestatie Boc nu este multumit.

Partidele de Opozitie au cerut in repetate randuri schimbarea Guvernului condus de Emil Boc, acuzand incompetenta acestui Cabinet, in conditiile in care masurile de austeritate vor duce la scaderea salariilor cu 25% si a pensiilor cu 15%.

PSD si PNL au anuntat ca vor depune o motiune de cenzura, dupa ce Guvernul isi va asuma raspunderea in Parlament, pe pachetul de legi care contin masurile de austeritate.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea