Social

#barack obama #conferinta #presa #presedinte

Obama, la a doua conferinta de presa in decurs de 48 de ore

Presedintele ales al Statelor Unite, Barack Obama, va sustine marti o a doua conferinta de presa in decurs de doua zile.

Conferinta de presa va avea loc la Chicago, la ora locala 11.00 (19.00 ora Romaniei), a anuntat un membru al echipei sale de tranzitie, citat de AFP. In conferinta de presa de luni, a doua de la alegerea sa, in 4 noiembrie, Obama a anuntat numirea mai multor personalitati care vor ocupa principalele posturi economice din administratie.

Printre acestea se numara timothy geithner ca secretar al Trezoreriei si Lawrence Summers pentru a conduce Consiliul National pentru Economie. El a subliniat si ca o relansare a economiei nu poate avea loc intr-o singura zi.

"Iar pentru a face investitiile de care avem nevoie, vom examina bugetul nostru federal rand cu rand si vom face modificari si sacrificii - subiect despre care voi vorbi in detaliu maine (marti - n.red.)", a spus Obama.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea