Social

#secretar stat #bloca numire #barack obama #participa investitura #vizita sua #mircea geoana

Obama blocheaza numirea Guvernului Romaniei

Pana la "inscaunarea" presedintelui american ales in noiembrie, Barack Obama, care va avea loc pe 20 ianuarie, investirea oficiala a secretarilor de stat si ale sefilor de agentii si companii nationale bat pasul pe loc din cauza faptului ca liderul PSD, Mircea Geoana a plecat in SUA.

Presedintele Senatului , Mircea Geoana, a plecat peste Ocean pentru a participa la ceremoniile de instalare a noului sef de la Casa Alba, anunta Cotidianul

Desi Geoana a incercat, prin intermediul MAE, sa obtina chiar o intrevedere cu Obama, nu a reusit pentru ca agenda acestuia este blocata pentru 6 luni de acum inainte. In orice caz, liderul PSD a plecat in SUA fara sa anunte data intoarcerii, nici sefa sa de cabinet nestiind cand o sa revina Geoana in tara.

Insa fara semnatura lui Geoana, ca sef al PSD si copresedinte al coalitiei de guvernare, nu se face nici o numire in functie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea