Social

# gest necugetat #daniela carbone #fost iubit #amenintare cu bomba #gelozie #avion

O stewardesa a lansat o amenintare cu bomba la bordul aeronavei. Gestul nesabuit, facut pentru a-si impiedica fostul iubit sa plece cu amanta

O stewardesa a apelat la un gest nebunesc in incercarea de a-si opri fostul iubit sa plece cu amanata. Aceasta a lansat o amenintare cu bomba, in incercare de a-l opri pe fostul iubit sa zboare la Miami cu noua lui iubita.

 

Daniela Carbone era insotitoare de bord la Aerolíneas Argentinas. Suparata ca fostul iubit, de care se despartise cu putin timp in urma, urma sa pelce in Miami cu cea care i-a fost amanta, pentru o perioada, a apelat la un gest necugetat pentru a-I impiedica. Aceasta a lansat o amintare cu bomba inainte ca avionul sa decoleze din capitala Argentinei, Buenos Aires, catre Miami.

Totul s-a petrecut pe 21 mai, insa datele privind raportul au fost facute publice in iunie, scrie Business Insider.

"Spune-i capitanului ca i-am pus trei bombe in Miami. Nu te mai incurca cu politica si verifica avionul pentru ca vor zbura in o mie de bucati", a spus Daniela Carbone, in varsta de 47 de ani, conform raportului.

Femeia a folosit telefonul fiicei sale pentru a lansa amenintarea si a folosit, de asemenea, un software de distorsiune a vocii pentru a-si ascunde identitatea, potrivit datelor prezente in raport. 

De asemenea, aceasta l-ar fi amenintat si pe pilotul responsabil cu zborul, spunandu-i ca stie ce scoli au urmate fiicele lui. 

Pentru gestul necugetat si incercarea de a se razbuna pe fostul iubit, femeia risca pana la 6 ani de inchisoare. 

Femeia, suparata ca a fost parasita pentru o femeie mai tanara

Daniela Carbone si Picho, fostul iubit, lucrau impreuna ca insotitori de zbor. Cei doi au fost impreuna timp de cinci ani. Picho a parasit-o insa pentru o femeie mai tanara, tot insotitoare de zbor. Potrivit anchetei, se pare ca Daniela nu suporta gandul de a fi parasita pentru o femeie mai tanara si a pus la cale planul nebunesc de razbunare. Cel putin acestea au fost declaratiile mai multor angajati ai companiei aeriene pentru clarin.com.

Cei 270 de pasageri aflati la bordul aeronavei au fost evacuati. Fostul iubit al Danielei Carbone si actuala lui iubita , lucrau ca echipaj de cabina pe acel zbor, scrie clarin.com.

Compania aeriana Aerolíneas Argentinas a piedut 1 milion de dolari in urma amenintarii cu bomba. Inainte ca judecatorii sa dea un verdict definitiv in cazul Danielei, compania a luat decizia de a o concedia.

FOTO: clarin.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea