Social

#furt bani #scammeri # inselata de brad pitt # romanca spania #brad pitt

O romanca stabilita in Spania a ramas fara bani dupa ce a crezut ca Brad Pitt s-a indragostit de ea: "Mi-a spus ca ma iubeste"

O romanca stabilita in Spania a ramas fara toti banii dupa ce a crezut ca actorul Brad Pitt s-a indragostit de ea.

 

Femeia, care are cont pe TikTok, a fost abordata de o persoana care s-a recomandat ca fiind Brad Pitt. Victima, care creeaza continut pe platforma de socializare, a fost contactata de individ si a fost invitata sa faca parte dintr-un grup VIP.

Elena locuieste in localitatea Ourense din Spania a crezut ca invitatia i-a fost lansata chiar de celebrul actor. Fiind un actor pe care romanca il aprecia, aceasta a acceptat si a trimis datele persoanele pentru a putea avea acces in grupul select.

Insa lucrurile nu s-au oprit aici. Discutiile dintre aceasta si persoana care s-a recomandat ca fiind actorul, au continuat. Acesta a reusit sa-i obtina femeii increderea trimitand poze si documente false.

“Brad Pitt mi-a scris pe Tik Tok pentru a-mi oferi o cartela de membru VIP. M-am abonat cu datele mele si a inceput sa imi trimita mesaje prin WhatsApp. S-a legitimat cu un permis de conducere care avea fotografia lui, a actorului. Am ramas fara cuvinte”, a spus femeia.

Dupa multe conversatii, acesta i-a spus femeii ca vrea sa-I trimita un cadou. Dupa ceva timp, respectivul i-a spus ca respectivul colet a fost retinut la vama si ca femeia trebuie sa faca un transfer bancar de 1.020 de euro pentru a intra in posesia lui. Apoi i-a cerut inca 3.000 de euro.  

"Mi-au trimis o fotografie cu continutul coletului. Se vedeau bijuterii si multi bani, pana la 50.000 de euro si trebuia doar sa platesc o 1.000 de euro cheltuieli vamale pentru a-l ridica. Am facut transferul prin MoneyGram, am mers sa-l caut si nu exista. Apoi, falsul Brad Pitt mi-a cerut inca 3.000 de euro pentru a mi-l trimite direct acasa. Vreau doar sa stiu cine este cu adevarat in spatele acestei escrocherii

Le-am trimis 300 de euro de pe card si inca 1.000 de euro prin transfer. In plus, au toate datele mele: NIE (codul fiscal spaniol) si adresa mea. Totul, pentru ca atunci cand faci un abonament iti cer totul”, a mai spus Elena.

Vreau doar sa stiu cine este cu adevarat in spatele acestei escrocherii”, a spus femeia, potrivit gandul.ro.

Intr-un final, romanca a declarat ca si-a dat seama ca totul este o escrocherie si a anuntat Politia.

"Politia spune ca ce s-a intamplat este foarte grav, pentru ca suplinirea identitatii, talharia, sunt infractiuni. Mi-a spus ca e aici (n.r Spania) de luni si este foarte dezamagit ca sunt tacuta. Nu-l blochez, il las asa ca sa am dovezi. I-am spus din noiembrie sa nu se joace mult cu mine ca sunt o femeie simpla. Sunt loiala pentru ca sunt pe internet. Dar daca ma prinde te denunt.

Am stiut din start cine este. Cum a vorbit cu mine. Ii era frica. M-a intrebat daca sunt jurnalista. Daca il blochez el se intoarce mereu. Nici nu stiu cum sa-l scot din telefon. M-am simti foarte rau, pentru ca nu sunt deloc proasta si pot sa ma trezesc si cand o fac incep sa pun intrebari. Imi spune ca ma iubeste mult, cu inimioare, sarutari, imbratisari. Au o tehnica sentimentala", a mai spus femeie pentru o publicatie locala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea