Social

#conducere barca # barca rasturnata #femeie drogata #dosar penal

O femeie drogata a rasturnat o barca pe Dunare. In ambarcatiune se aflau 6 adulti si 2 copii

O barca in care se aflau 6 adulti si 2 copii de 2 si 9 ani, s-a rasturnat duminica seara, in Dunare. Motivul este o manevra gresita a femeii care se afla la carma ambarcatiunii.

 

Femeia in varsta de 37 de ani a fost testata pentru consum de alcool si droguri. Rezultatul a iesit pozitiv pentru consumul de droguri. Rezultatul testarii pentru consum de alcool a iesit insa negativ.

"Duminica, 27 august 2023, in jurul orei 20.27, politistii din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Galati – Biroul Transporturi Navale Galati au fost sesizati prin intermediul unui apel la S.N.U.A.U. 112, despre faptul ca, pe fluviul Dunarea, o barca s-ar fi rasturnat, iar persoanele care se aflau in aceasta ambarcatiune s-ar afla in apa.

Din verificarile preliminare efectuate de echipa operativa care s-a deplasat la locul indicat, respectiv mila marina MM 76, zona cunoscuta sub denumirea de Cotul Pisicii, s-a stabilit faptul ca o ambarcatiune de agrement, condusa de o femeie, de 37 de ani, din municipiul Galati, in care se aflau 6 adulti si 2 copii minori, de 9, respectiv 10 ani, s-ar fi rasturnat in fluviul Dunarea, pe fondul manevrarii gresite a ambarcatiunii. Toate persoanele purtau veste de salvare si au reusit sa ajunga pe malul tulcean", anunta IPJ Galati, potrivit realitatea.net.

Din fericire, toate persoanele purtau vesti de salvare si au reusit sa ajunga, in siguranta, la mal.  

Femeia responsabila pentru accident a fost transportata la Spitalul Judetean clinis de Urgenta Galati Sf. Apostol Andrei, pentru a0i fi recoltate probe biologice, in vederea stabilirii prezentei in organism a substantelor psihoactive, dupa ce testul antidrog a iesit pozitiv la benzodiazepan. 

Femeia s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei nave sub efectul substantelor psihoactive, dar si pentru vatamare corporala din culpa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea