Social

# cadouri sarbatoriti #sarbatorit #cadouri

Nu-l cunosti asa bine pe sarbatorit? Iata ce ii poti cumpara!

Chiar daca o persoana isi petrece aproape fiecare zi inconjurata de colegi, la scoala sau la locul de munca, acest lucru nu inseamna ca va reusi sa lege prietenii stranse cu fiecare dintre ei. Unii vor avea interese similare, asa ca le va fi usor sa petreaca timp impreuna, dar daca oamenii n-au multe lucruri in comun, atunci subiectele pe care le pot discuta vor fi destul de limitate.

 

In situatiile de acest fel, cel mai dificil lucru o sa fie gasirea cadoului ideal pentru ziua de nastere a colegului respectiv. Multi oameni tind sa se indrepte catre seturile de igiena personala sau catre produsele de infrumusetare, doar ca nu vor fi mereu o alegere inspirata. Cu putina creativitate, se poate gasi un cadou potrivit chiar si pentru colegii pe care o persoana nu ii cunoaste asa bine.

Cum faci un cadou personalizat daca nu esti prieten apropiat?

Cei care vor sa faca un cadou reusit, dar nu au multe informatii cu privire la interesele si hobby-urile sarbatoritului, vor putea opta pentru cani personalizate cu nume. Bauturile calde sunt pe placul tuturor, asa ca nu exista om care sa nu aiba nevoie de o cana pe care sa o foloseasca pentru a-si bea cafeaua de dimineata, sau ceaiul de seara. Tocmai de aceea, o cana personalizata, cu un design interesant, o sa fie cadoul perfect.

Cana poate sa aiba un text simplu, sau sa fie decorata cu diverse desene. Chiar daca nu stiu multe lucruri despre persoana respectiva, cei care se ocupa de cadou se pot folosi de zodie sau de activitatea pe care o desfasoara pentru a personaliza cana. Pentru programatori, un exemplu bun in acest sens este cana personalizata cu linie de cod. Cel care va primi cadoul, cu siguranta ca va aprecia creativitatea din spatele lui.

Acelasi lucru se poate face si cu zodia. Daca ziua de nastere a colegului se apropie, atunci zodia nu va fi greu de identificat. Acest amanunt le ofera oamenilor posibilitatea, ca pe langa text, sa adauge si o imagine stilizata in care sa fie reprezentata zodia sarbatoritului. Designul obiectului o sa iasa in evidenta, ceea ce va transforma o simpla cana intr-un cadou reusit. 

Profita de aceasta ocazie pentru a-l cunoaste mai bine pe sarbatorit!

Ziua de nastere a colegului o sa fie ocazia perfecta pentru ca o persoana, care n-a apucat sa vorbeasca prea multe cu el, sa afle cate ceva despre interesele sale; poate chiar vor exista lucruri in comun, la care niciunul din ei nu s-ar fi gandit. In acest fel, isi va face o idee despre preferintele lui, iar cadoul pentru urmatoarea zi de nastere o sa fie mult mai usor de gasit.

In cele din urma, oamenii care isi doresc sa le faca niste cadouri reusite colegilor, nu trebuie sa intre in panica doar pentru ca nu-i cunosc atat de bine. In schimb, se pot folosi de informatiile pe care le au deja pentru a face alegeri inspirate.

FOTO: printbu.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea