Social

#cristian preda #pdl #sever voinescu #conducere partid

Noi demisii in PDL: Sever Voinescu si Cristian Preda se retrag din conducerea partidului

Sever Voinescu a demisionat din functia de vicepresedinte al PDL, potrivit unor surse participante la sedinta de vineri a Colegiului Director al partidului. Aceleasi surse au declarat pentru Mediafax ca si-a anuntat demisia si Cristian Preda, prim-vicepresedintele PDL.

Cele doua decizii au fost comunicate in timpul sedintei Colegiului Director. Cristian Preda a declarat, marti, ca va merge cu demisia pregatita la aceasta reuniune.

"Voi merge la sedinta de vineri cu demisia pregatita, in sensul in care discutia principala este cand se face Conventia. Cand se fixeaza Conventia Nationala, esti demisionar, se organizeaza un comitet de administrare a treburilor curente", a spus acesta.

Intrebat ce urmeaza sa faca daca nu se stabileste cand se va organiza o noua conventie pentru alegerea conducerii PDL, Preda a replicat:

"Atunci imi dau demisia de-a dreptul".

Tot vineri, inainte de inceperea Colegiului Director, Ioan Oltean a anuntat ca prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a revenit asupra deciziei de a demisiona din functie, luata la inceputul saptamanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea