Social

#vreme zapada #ger bucuresti #accidente #temperaturi scazute

Ninsoarea a trecut, ne asteapta temperaturi de sub -25 de grade

Pentru prima data in cel putin ultimii patru ani, prima zapada din aceasta iarna nu a prins Bucurestiul nepregatit, ca o capitala parasita de autoritati ca pe 1 ianuarie 2008.

Daca la capitolul seisme mai are de invatat pana sa le dibuie, primarul general Sorin Oprescu a prognozat corect prima ninsoare, in ciuda meteorologilor, si s-a asigurat ca Bucurestiul nu va fi paralizat din cauza celor catorva fulgi de zapada cazuti joi.

In ciuda problemelor din trafic de joi seara, noaptea s-a circulat bine in Capitala datorita masinilor de deszapezire , care au lucrat pana dimineata. Desi prima noapte alba la propriu din Capitala a fost una usoara din punct de vedere al traficului si al conditiilor de circulatie, nu acelasi lucru se poate spune si despre accidente: peste 600 de bucuresteni si-au lovit masinile de joi seara pana vineri dimineata , dupa ce a nins.

Pana vineri dimineata la ora 7.00, au fost inregistrate 330 de tamponari si 7 accidente rutiere soldate cu raniti, cele mai multe avand loc in sectoarele 1 si 3. Am avut parte de prima, dar si de ultima zapada serioasa, spun meteorologii, potrivit carora nu fulgii de nea le vor da de cap bucurestenilor, cat temperaturile scazute care se anunta.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -8 si 0 grade, iar cele minime intre -17 si -7 grade, izolat mai scazute in zonele depresionare, posibil sub -25 de grade in estul Transilvaniei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea