Social

#fotbal #meci #tricolori #nationala #serbia #romania

Nationala Romaniei in formula completa la antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Serbia

Romania in efectiv complet, la ultimul antrenament dinaintea meciului cu Serbia, anunta Realitatea TV. La antrenamentul oficial de astazi au fost prezenti toti jucatorii convocati de selectionerul Victor Piturca pentru meciul de maine, cu Serbia.

Tricolorii s-au pregatit sub privirile presedintelui FRF, Sandu, si a directorului general al federatiei, Ionut Lupescu , care au stat pe marginea terenului, in timp ce directorul sportiv Daniel Prodan a preferat sa se pregateasca in teren, alaturi de elevii lui Piturca.

La antrenamentul inceput cu 20 de minute intarziere fata de ora anuntata, Adrian Mutu a iesit ultimul de la vestiare, purtand un bandaj special la genunchiul stang, care nu a parut insa sa-l deranjeze in timpul sedintei de pregatire. Dupa sedinta de pregatire de astazi, nationala de fotbal a primit liber pana maine dupa-amiaza.

Tricolorii vor disputa maine, incepand cu ora 20.45, la Constanta, pe stadionul Farul, meciul impotriva Serbiei, contand pentru preliminariile CM 2010 , iar miercuri va juca in Austria o noua partida, impotriva echipei tarii-gazda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea