Social

Nastase n-are cojones

Stati putin, nu sariti pe mine, caci eu scriu despre ouale dlui Nastase de-abia dupa ce dl Boda le-a pronuntat la televizor.

Ha, ha, ha, ce m-am mai ris atunci cind, in jurul orei 23.00, dl Boda nu s-a mai putut abtine si a spus ca dl Nastase n-are cojones. Stimabilul analist se afla in studioul Antenei 3, alaturi de dl Cristoiu , la Sinteza zilei, moderata de dl Gidea. Sa trecem totusi peste sau, ma rog, pe linga dl Cristoiu si sa revenim la cojones-urile lui Nastase, adica la absenta lor. Desigur, dl Boda se referea la cojones-urile omului politic Nastase, nu ale omului pur si simplu, convinsi fiind cu totii, banuiesc, ca presedintele Camerei e-n toate cele doua. Oricum, vorba dlui Boda, merita toti banii dat fiind ca e primul care afirma pe un post TV ca dl Nastase e lipsit de barbatie politica. Adica, altfel spus, ca dl Nastase e un eunuc trist care, dupa ce a stat cu nasul lipit de iatacul lui nea Nelu, zgiindu-se prin gaura cheii ani la rind, in speranta ca intr-o buna zi va da iama printre cadine, a ajuns intr-un tirziu sa-si dea seama ca nu poate. Ca n-are cu sine instrumentele care sa-i permita sa le tina sub ascultare pe acele domnite sclifosite si-nvatate cu viata de huzur, ca-i lipseste autoritatea de mascul alfa a unui sultan si ca, pe scurt, in loc sa-si dea demisia si sa se puna la dispozitia judecatii publice si a justitiei, planuind cum sa revina pe cai albi, sta si se milogeste in usa iatacului ca el nici viagra n-a luat, nici gura nu-i miroase. OK, mister Boda, am priceput ca Nastase n-are cojones, dar cine are asa ceva in acest partid de muieri intretinute, invatate sa bage mina in buzunarul poporului, sa-i ia cardul, apoi sa plece la cumparaturi prin orasele lumii ?! Ma scuzati stimabile analist, dar cojones-urile in PSD sint ca somonii in frigiderele pensionarilor. Pentru ca PSD e un iatac unde s-a trait bine cit timp sultanul a fost in putere.
Acum, dupa ce s-a externat de la Elias, iar gagicile l-au dat afara pentru ca nu le mai iubea satisfacator, ia cojones de unde nu-i. Asa ca... asta la vista Bombo!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea