Social

Monica, rochie de mireasa de la fosta lui Iri

Creatoarea de moda Romanita Iovan , fosta iubita a miliardarului Irinel Columbeanu , s-a oferit sa-i realizeze rochia de mireasa actualei logodnice a omului de afaceri, modelul Monica Gabor. Irinel Columbeanu a cerut-o de nevasta pe Monica anul trecut, de 1 decembrie, iar nunta va avea loc in aceasta vara. Ca o dovada a faptului ca Irinel a ramas prieten cu majoritatea femeilor cu care s-a iubit, Romanita, acum casatorita cu pilotul Adrian Iovan , s-a bucurat cand a aflat vestea si s-a si gandit la un dar de nunta.

A PRIMIT O EMISIUNE

Si inca o veste buna pentru Monica. Modelul va prezenta o emisiune de divertisment la National Tv . Dupa valul de aparitii televizate de care Monica a avut parte in ultimele luni, Irinel s-a hotarat sa-si lanseze jumatatea pe sticla. Logodnica lui Irinel si-a vazut visul implinit, dupa ce a declarat in repetate randuri ca si-ar dori o cariera in televiziune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea