Social

Mititelu isi pazeste vedetele

Adrian Mititelu tine la Florin Costea ca la copilul lui si nu este dispus sa-l vanda pentru nimic in lume. Spre nororcul lui nici fotbalistul nu vrea sa plece , cel putin nu in Romania, drept pentru care a semnat, marti, un nou contract cu gruparea "alb-albastra".

Valabil trei ani, noul cotract inlocuieste vechea intelegere ce expira in vara anului 2009. "Sunt bucuros ca am semnat un nou contract. Am spus ca in tara voi juca numai si numai pentru Universitatea Craiova .Vreau sa fac performanta la Universitatea", a declarat Costea dupa semnarea prelungirii contractului, operatiune pe care a efectuat-o si fundasul australian Josh Mitchell, al carui contract expira tot in vara anului 2009.

"Sunt de trei ani la Craiova si ma simt excelent. Vreau sa-mi duc contractul la capat si poate, cine stie, in aceasta perioada voi face o performanta mare cu aceasta echipa iubita", a spus Mitchell, fericit ca o sa mai joace cel putin trei ani la Craiova.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea