Social

#geoana #deputat #dabuleni

Mircea Geoana vrea sa fie senator de Dabuleni

Presedintele PSD, Mircea Geoana candideaza la alegerile parlamentare din aceasta toamna in colegiul electoral din Dabuleni , judetul Dolj. Liderul social democrat si-a anuntat candidatura intr-o conferinta de presa la Craiova.

Cu ocazia conferintei de presa, Mircea Geoana a discutat despre raportul emis de Guvern cu privire la inundatiile de acest an. Cu acest prilej, liderul PSD a prezentat opinia partidului cu privire la actiunile guvernului Tariceanu de combatere a inundatiilor.
 
" Guvernul Tariceanu a dat mereu vina pe debitele mari, pe fortele naturii in loc sa faca ceva sa previna astfel de calamitati . Romania nu are nevoie de discursuri populiste ci are nevoie de o strategie pe termen lung cu privire la combaterea inundatiilor. Degeaba spune Tariceanu ca va investi 6% din PIB in urmatorii 6 ani, cand el nu a investit nimic in acesti patru ani de guvernare", a spus Geoana.
 
Geoana considera ca in Romania nu s-a investit deloc in infrastructura hidrologica si ca tot ce s-a facut in ultimii ani, nu a fost decat un joc de imagine.
 
"Trebuie sa depasim acest joc patetic si penibil de imagine in care presedintele si ministrii din cabinetul Tariceanu se intrec in teledonuri, vizite in zonele calamitate si intreceri cu elicopterele", a declarat Mircea Geoana.
 
In finalul conferintei, liderul social democrat a prezentat opiniei publice intentiile PSD de a convoca o sesiune extraordinara cu privire la o strategie de investitii viabila pentru combaterea inundatiilor.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea