Social

#geoana #mircea geoana #pd-l #csat

Mircea Geoana, la un pas de a fi pedepsit de PD-L

Mircea Geoana a fost la un pas de a pierde functia de vicepresedinte al Consiliului Superior de Aparare al Tarii ( CSAT ). Iesirea sa publica de ieri, in care cerea Directiei Nationale Anticoruptie sa se autosesizeze in cazul Basescu i-a deranjat pe membrii PD-L, care au fost la un pas de a nu vota ordonanta de modificare a legii CSAT.

“Pedelistii” au vrut sa ii “dea o lectie ” lui Geoana si hotarasera sa nu voteze ordonanta modificare a legii CSAT, aflata pe ordinea de zi a Senatului, anunta Gandul. Se pare insa ca Geoana, care conducea sedinta, a sistat discutiile din cauza apropierii incheierii programului.

Respectiva ordonanta in urma caruia Geoana devine vicepresedintele CSAT va fi discutata maine de catre senatori, Senatul fiind in acest caz camera cu rol de decizie. Gandul citeaza surse din PD-L, care spun ca ideea razbunarii le-a fost sugerata senatorilor PD-L de catre Emil Boc, care a venit ieri la Parlament pentru o sedinta cu parlamentarii partidului.

Ieri, presedintele PSD, Mircea Geoana a solicitat Directiei Nationale Anticoruptie sa se autosesizeze in legatura cu "cazul Basescu". In solicitarea oficiala Geoana cerea sa se faca lumina in cazul "celor 30 de hectare obtinute de Mircea Basescu " si a "milionului de euro" pe care Ioana Basescu l-a folosit pentru achizitionarea unui apartament de lux in Baneasa, bunuri despre care s-a discutat in cadrul dosarului Popoviciu .

In plus, liderul social-democrat sugera ca arestarea omului de afaceri Gigi Becali nu ar fi straina de Traian Basescu, acesta solicitand ca justitia sa se aplice egal si apropiatilor, si adversarilor sefului statului. Replicile nu s-au lasat asteptate: Emil Boc a declarat ieri dupa-amiaza ca presedintele PSD a intrat in campania electorala prea repede.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea