Social

#pc #psd #alianta #csat #mircea geoana

Mircea Geoana a propus modificarea structurii CSAT

Daca de regula politica se duce de la centru , din Capitala, pe timp de vara politicienii se muta la malul marii . Tonul este dat in acest an de partidul conservator, care a deschis sambata Scoala de vara la Saturn. La intalnirea de la malul marii a participat si presedintele PSD, Mircea Geoana .

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a participat sambata la Forumul Conservatorilor din statiunea Saturn. Liderul social democrat s-a alaturat conservatorilor la sesiunea I cu tema "Romania, O Republica Europeana si Moderna" si le-a vorbit despre reforma statului, cu accent pe partea de imunitate - comparatie cu alte state europene.

In discursul sustinut in fata aliatilor prezenti la Saturn, Mircea Geoana s-a aratat increzator ca alianta PSD - PC va castiga alegerile parlamentare din toamna. El le-a atras atentia celor prezenti ca "miza in politica nu este doar cucerirea puterii, aceasta este diferenta intre noi ... si cei care spun ca scopul politicii este doar cucerirea puterii, scopul politicii este transformarea vietii oamenilor".

Continuarea in Realitatea TV


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea