Social

#mircea banias #pdl. constanta

Mircea Banias, presedinte interimar al PD-L Constanta

Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta a decis sa-l propuna pe liderul organizatiei municipale, Mircea Banias , pentru functia de presedinte interimar al filialei judetene, dupa demisia fostului lider interimar Ion Popescu.

Mircea Banias a declarat ca decizia BPJ a fost semnata de prim-vicepresedintele Adrian Gheorghita, cel care a preluat atributiile lui Ion Popescu dupa demisia acestuia din urma din functia de presedinte interimar, urmand sa fie transmisa Biroului Permanent National, care ar putea lua-o in discutie in sedinta de astazi.

Democrat liberalii constanteni au avut doua propuneri pentru functia de presedinte interimar al filialei. In urma unui Birou Permanent Judetean largit organizat, zilele trecute, la Navodari si o alta intalnire, desfasurata duminica, democrat liberalii constanteni l-au propus pentru aceasta functie pe liderul organizatiei municipale, Mircea Banias si pe vicepresedintele filialei judetene Paul Branza. In urma discutiilor purtate, ei au decis ca Mircea Banias sa fie propunerea care va fi inaintata conducerii centrale a partidului.

Mircea Banias a mai spus ca au fost solicitate propuneri de la colegii din partid si in urma zvonurilor potrivit carora conducerea centrala ar fi urmat sa trimita un lider de la Bucuresti, ei dorind sa demonstreze ca PD-L Constanta este in masura sa asigure conducerea filialei.

Pe de alta parte, printr-un comunicat de presa, Biroul Permanent Judetean al PD-L Constanta a mai anuntat ca membrii BPJ au fost informati si asupra deciziei Comisiei Nationala pentru Statut, Etica si Litigii a partidului, care "admite sesizarea Organizatiei PD-L Constanta si constata ca intalnirea din data de 2 august 2008 a unor membri ai PD-L Constanta este lovita de nulitate , in baza prevederilor statutare". In acelasi timp, "constata ca toate hotararile adoptate cu ocazia acestei intalniri sunt lovite de nulitate, nu au produs si nu pot produce efecte".

Reuniunea din 2 august a Consiliului Judetean de Coordonare al PD-L a fost organizata de membrii recent exclusi din partid, iar in cadrul acelei intalniri a fost aleasa o noua conducere a organizatiei. La intalnire au fost prezenti 639 de membri.

Avocatul Ion Popescu si-a dat demisia de la conducerea organizatiei judetene PD-L Constanta miercuri seara. El recunostea, intr-o conferinta de presa, ca s-a saturat de situatia din partid, dar ca nu a facut decat sa respecte cu rigoare statutul partidului spre deosebire de altii.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea