Social

#licitatie #publicitate #ministerul turismului #elena udrea #tv

Ministerul Turismului da 924.000 de euro la 3 televiziuni

ministerul turismului va folosi 924.000 de euro din buget pentru promovarea programului Turist in Romania. Conform caietului de sarcini al licitatiei, banii merg la ProTV, Realitatea TV si Antena 3.

Din suma totala 415.000 de euro ajung la Pro TV, 320.000 de euro la Realitatea TV si 184.000 de euro Antena 3. Caietul de sarcini al licitatiei pentru gasirea unei agentii de publicitate a fost publicat de site-ul paginademedia.com.

In caietul de sarcini nu sunt mentionate denumirile posturilor de televiziune, identificate ca "primul class ="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/ canal /" title="canal">canal de televiziune generalist", "primul canal de televiziune de stiri" si "al doilea canal de stiri".

Programul Turist in Romania se va desfasura intre 1 august si 25 decembrie. Ministerul Turismului vrea cel putin 1.200 de puncte de audienta (totalul cumulat al ratingului obtinut de reclamele Ministerului Turismului) de la "primul canal de televiziune generalist", 2.800 de puncte de audienta de la "primul canal de televiziune de stiri" si 1.600 de puncte de al doilea.

Preturile pentru punctele de rating sunt sub pretul pietei. Conform unui calcul un punct de audienta ProTV va fi cumparat de Ministerul Turismului cu cel mult 345 de euro, in timp ce pentru Realitatea TV si Antena 3, pretul ar fi de 115 euro.

Brandusa Vlanga, managerul DBV Mediahouse, firma care se ocupa de publicitatea Realitatii TV, crede ca pretul propus de minister este corect. "Costul pentru punctul de audienta este potrivit cu bugetul cheltuit anul acesta pe Realitatea TV de Ministerul Turismului. Pretul este corelat si cu situatia actuala a pietei de publicitate", a declarat ea pentru PaginadeMedia.com.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea