Social

#controale #ministerul educatiei #universitatea bioterra #controale universitate

Ministerul Educatiei incepe controalele la Universitatea Bioterra

Universitatea Bioterra din Bucuresti va fi supusa, incepand cu data de 1 octombrie, unor verificari ale Corpului de control al Ministerului Educatiei, a anuntat ministrul Ecaterina Andronescu. Controalele vor viza in mod special modul de "gestionare" a studentilor, incepand cu inmatricularea si terminand cu acordarea notelor.

Initial, verificarile ar fi trebui sa se desfasoare joi, 27 septembrie, insa au fost amanate din cauza faptului ca sunt in plina desfasurate anchetele organelor abilitate, in dosarul divulgarii de subiecte la Universitatea Bioterra.

Andronescu a declarat la Realitatea TV ca se vor lua masuri "daca vor exista derapaje".

Procurorii l-au retinut joi pe Adrian Dulugeac, sef de lucrari si prodecan la Facultatea de Control si Expertiza a Produselor Alimentare din Universitatea Bioterra Bucuresti, acesta fiind acuzat de folosire de informatii ce nu sunt destinate publicitatii, fals intelectual si material in inscrisuri oficiale, uz de fals si instigare la fals intelectual si material.

Alaturi de Dulugeac a mai fost pusa sub acuzare Laura Harcan, sef de lucrari la Facultatea de Drept, in legatura cu divulgarea de subiecte de licenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea