Social

#mihail boldea #deputat mihail boldea #consulatul romaniei kenya

Mihail Boldea s-a predat la Consulatul Romaniei din Kenya

Deputatul Mihail Boldea , acuzat de fapte grave de inselaciune si constituirea unui grup infractional, s-a predat duminica seara la Consulatul Romaniei din Nairobi din Kenya . Predarea a fost confirmata atat de Ministerul Afacerilor Interne, cat si de avocatul lui Boldea.

"Voi veni la Bucuresti pentru ca imi iubesc tara. Acum, e o problema cu biletul de avion, nu prea sunt locuri libere, dar ma ajuta cineva de aici, trebuie sa gasesc o cursa sa ma intorc", a declarat, luni seara, deputatul Mihail Boldea pentru Realitatea TV.

El a precizat ca urmeaza sa revina marti in Romania, cu o cursa de Istambul .

In cadrul aceleiasi interventii telefonice, Mihail Boldea a anuntat ca va fi insotit, probabil, de o persoana de la Consulatul Romaniei din Nairobi.

El a mai spus ca spera sa ajunga cat mai repede in Romania, tara in care se poate apara de abuzurile la care este supus, referindu-se aici la procurorii DIICOT Galati care se ocupa de cazul sau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea