Social

#mesaj trist #Mihai Bobonete #doliu

Mihai Bobonete este in doliu! Mesajul trist pe care l-a postat pe internet

Recunoscut ca un adevarat comic, mereu cu zambetul pe buze, iata ca Mihai Bobonete are in aceste zile parte de o intamplare deloc placuta.

Bobita din Las Fierbinti, asa cum il stiu multi romani, a postat pe contul sau de Instagram o fotografie cu unul dintre cei mai buni prieteni, pe care ii cunoaste de cand avea doar 17 ani. Insa, din pacate, fotografia nu vine cu un mesaj fericit.

Dupa cum afirma Mihai Bobonete, Laur, prietenul sau, a murit in dimineata zilei de 29 februarie, aducand multa tristete in vietile celor care l-au cunoscut.

„Cand aveam eu vreo 17 ani si stateam pe malul Ialomitei prin ceata diminetii de vara, tinand batul de stuf in mana si asteptand sa plece carasul cu ea sau sa o puna pe lat... uitandu-ma la Laur, care avea telescopice de la Bucuresti si masina 4x4 a lui Misi, nu a lui, m-am gandit ce baiat misto e Laur si tot atunci mi-am zis in gand: «Ba, cand o sa fiu mare, asa vreau sa fiu, ca Laur»!

De atunci si pana acum am multe intamplari frumoase traite pe langa Laur, care mi-a si ne-a fost sprijin in vreme de ratacire la inceput de drum. Povesti frumoase si amintiri minunate pe care astazi le vom spune unul altuia la priveghi, pentru ca Laur a plecat dincolo, unde sper sa fie mai bine sau la fel de frumos precum a fost viata lui aici, printre noi.

Drum bun, fratica! Numai tu puteai sa ai atat de mult bun simt incat sa nu ne amintim an de an de despartire, altfel cum sa mori in zorii zilei de 29 februarie...

Rodi, Jung, Cata... fiti tari”, a scris Mihai Bobonete pe Instagram, in dreptul fotografiei cu prietenul sau Laur.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea