Social

#ninsori in romania #cand ninge in romania #anunt meteorologi #anm

Meteorologii au facut anuntul! Cand va ninge pentru prima oara in aceasta iarna, in Romania

Temperaturile ridicate din ultima perioada ne duc cu gandul la venirea primaverii si nicidecum la venirea iernii. Aceste temperaturi neobisnuite nu sunt benefice pentru culturi. Cu toate acestea, anunta meteorologii, iarna nu se va lasa asteptata prea mult, chiar daca va fi una mai calduroasa. Curand vom avea parte si de primele ninsori.

 

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), a anuntat ca luna aceasta trebuie sa ne asteptam la primele ninsori. Desi in prma jumatate a lunii, temperaturile vor fi crescute, acestea vor scadea treptat, ajungand la normalul perioadei. Primele ninsori vor veni dupa jumatatea lunii, iar la finalul lunii “stratul de zapada va fi consistent”, a anuntat meteorologul ANM.

”Saptamana 31 octombrie- 7 noiembrie, asa cum arata datele, este o saptamana mai calda, cu deficit de precipitatii. Ramane de interes si in cea de-a doua jumatate a lunii noiembrie.  

De-abia de la mijlocul lunii noiembrie, asa cum arata informatiile la acest moment, valorile de temperatura se apropie de cele normale pentru perioada respectiva in cea mai mare parte a tarii.  

Spre sfarsitul lunii noiembrie vom avea primul semnal, nu excludem sa aduca si intervale in care stratul de zapada sa fie unul consistent, in mod deosebit in zona montana”, a explicat Elena Mateescu la Romania TV. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea