Social

#ceata #incalzire #prognoza #ninsoare #polei #burnita

Meteo: De astazi, vremea incepe sa se incalzeasca

Vremea intra intr-un proces de incalzire in cursul zilei de astazii. Incalzirea se va resimti in timpul zilei mai ales la deal si la munte, precum si in zona vestica a tarii. Meteorologii anunta ca in sud si in est, cerul va fi acoperit si local se va inregistra ceata, asociata cu burnita si ninsoare.

Pe arii extinse in Banat, local in Maramures, Crisana si Oltenia si izolat in zona Transilvaniei vor fi precipitatii sub forma de ploi, iar in zonele montane mixte. De asemenea, vor fi conditii de polei.

Minimele termice se vor situa intre -4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni, pana la -10 grade. Temperaturile maxime vor varia intre -6 grade in nordul Moldovei si 8-9 grade in Dealurile de Vest.

Vremea va continua sa incalzeasca si maine, regimul termic fiind mai ridicat decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Maximele termice se vor situa, in general, intre 1 si 11 grade, in timp ce minimele termice vor fi de -4-6 grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea