Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Medicul de familie hotaraste analizele gratuite

Investigatiile paraclinice care pot fi efectuate in cadrul programului national de evaluare a starii de sanatate sunt stabilite de catre medicul de sanatate ce nu pot fi rezolvate de medicul de familie examinator vor fi trimise de catre acesta, cu bilet de trimitere , la cabinetele de specialitate pentru precizarea diagnosticului si a atitudinii terapeutice. In final, pe baza tuturor acestor informatii, tot medicul de familie va fi cel ce va trage concluziile asupra starii de sanatate a pacientului. Medicul de familie va programa asiguratii de pe lista in luna in care acestia sunt nascuti. Vor fi programati in perioade bine stabilite de medicul de familie si cetatenii neasigurati care au solicitat sa se inscrie pe lista sa. Nu vor face acest control persoanele care in ultimele 30 de zile au efectuat investigatiile, bolnavii cronici cunoscuti, copiii de la 0-3 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea