Social

Masuri pentru pregatirea alegerilor locale la Galati

Prefectul de Galati, Mihai Capra, a semnat mai multe ordine pentru a asigura buna pregatire si organizare a alegerilor locale din 1 iunie.

Potrivit purtatorului de cuvant al Prefecturii Galati, Emanuela Turcu, prin aceste ordine au fost stabilite componenta comisiei tehnice si a grupului de suport tehnic pentru pregatirea si organizarea alegerilor, numerotarea circumscriptiilor electorale din judetul Galati, numarul de consilieri locali pentru fiecare localitate in parte si numarul de consilieri judeteni care vor fi alesi la scrutinul din 1 iunie.

Conform acestor documente, la alegerile locale vor exista 64 decircumscriptii electorale in judetul Galati, cate una pentru fiecare unitate administrativ-teritoriala, numerotate incepand cu cea din municipiul Galati, continuand cu celelalte localitati urbane si apoi localitatile rurale, in ordine alfabetica , ultima circumscriptie, cu numarul 64, fiind in comuna Vladesti.

De asemenea, tot prin ordin al prefectului s-a stabilit si numarul de consilieri locali care vor fi alesi in fiecare circumscriptie electorala din judet, tinandu-se cont de populatia existenta in fiecare localitate.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea