Social

#europeni #marea britanie #intrebari #test #imigranti

Marea Britanie ii supune pe imigrantii europeni unui test cu 100 de intrebari

Toti imigrantii europeni care au de gand sa solicite locuinte sociale in Marea Britanie vor fi supusi, incepand de vineri, unui test cu 100 de intrebari in care trebuie sa arate motivele pentru care nu si-au gasit un loc de munca in tara de origine si sa sustina niste teste de limba engleza.

Acest test de 100 de intrebari a fost prevazut inainte de ridicarea restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari de la 1 ianuarie. Desi Uniunea Europeana insista ca restrictiile in munca sa fie ridicate, guvernul britanic este de parere ca are dreptul de a chestiona imigrantii inainte de a le acorda beneficii sociale.

In acest sens, Ministerul britanic al Muncii a sustinut ca "pentru a trece testul in vederea obtinerii unei locuinte mai bune, imigrantii vor trebui sa raspunda unor intrebari cu un caracter individual mai pronuntat, sa ofere raspunsuri mai detaliate si sa prezinte mai multe dovezi inainte de a primi permisiunea de a solicita ajutoare".

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea