Social

#propunere guvern #economie energie #vouchere #electrocasnice

Marcel Ciolacu are solutia pentru a nu stinge becul: Vouchere pentru electrocasnice!

Marcel Ciolacu a gasit solutia pentru ca romanii sa faca mai multa economie la energie fara “sa stinga becul”. Acesta propune acordarea de vouchere pentru electrocasnice, pentru ca romanii sa-si poata achizitiona electrocasnice economice.

 

Acesta doreste inlocuirea electrocasnicelor vechi, care consuma mult curent, cu unele noi, economice. Astfel, romanii ar putea sa faca economie la energie, fara sa simta ca acest lucru le afecteaza viata de zi cu zi.

"Un sistem de vouchere pentru a-si schimba electrocasnice, care sunt cele moderne, care consuma mult mai putin, cred ca este oportun. Este de fapt un mod de incadra in zona de economie. Nu poti sa le ceri romanilor sa stinga becul.

Romanii isi gospodaresc singuri bugetul. Dar acesta este un mod in care statul sa vina sa continue un sistem de modernizare, pana la urma, a gospodariei.

Stim unde dorim sa ne incadram si economie facem la bugetul familiei. Este un mod voluntar. Celalalt mod, vreau sa va intreb si eu pe dumneavoastra. Cum poate sa ma controleze pe mine cineva cum consum curentul? 

Este posibil ca Uniunea Europeana sa se refere nu neaparat la populatie. Poate ar fi trebuit sa nuanteze, poate la cum sa se mute capacitati de productie si pe timp de noapte, ca sa nu mai fie varfuri de consum, in anumite ore in timpul zilei.

Eu am crescut cu Ceausescu. Mama striga dupa mine daca nu stingeam becul, dar eu nu pot sa-i cer fiului meu acelasi regim si aceleasi traume pe care l-am avut eu", a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, potrivit antena3.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea