Social

Manipularea imobiliarelor

Locuintele vor continua sa aiba preturi mai mari în urmatorii cinci ani, însa într-un ritm mai scazut, decît în ultimii doi ani, sustin bancherii.

Ei se bazeaza pe cererea mare, lipsa ofertei si majorarea salariilor. Totusi, vor fi cîteva segmente care vor avea de suferit, precum cel al investitorilor, al vînzatorilor de apartamente vechi si de lux. Adica cele mai dinamice, de pîna acum.

Principalul motiv al cresterii, în continuare, a pretului locuintelor noi îl reprezinta cererea mare si oferta bogata, în aparenta, dar înca scazuta, fata de nevoi.

De exemplu, în Bucuresti, în prezent, exista 43 de proiecte cu peste 200 de apartamente, care vor aduce pe piata peste 40.000 de locuinte. Cererea este estimata la 150.000 de apartamente în Capitala. Se crede ca cererea pentru locuinte devine tot mai solvabila, astfel ca aceasta se va accelera si va pune tot mai mult presiune pe preturi . E doar o ipoteza .

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea