Social

Luminita Anghel refuza fostul sot

Cu toate ca fostul sot, Marcel Puscas , a facut tot posibilul sa se impace cu aceasta, cantareata LuminitaAnghel spune ca nu doreste un asemenea lucru. Solista maruriseste ca nu a putut trece peste gustul amar al unui mariaj esuat.

Luminita Anghel : «M-a vrut inapoi, dar ciorba reincalzita nu e buna»

Cantareata Luminita Anghel traieste o poveste de dragoste cu impresarul sau, Bogdan Fraedrich. Luminita se considera o femeie norocoasa pentru ca Bogdan ii acorda atentia de care fostul ei sot, Marcel Puscas , o priva cu desavarsire. Solista maruriseste ca Marcel a facut tot posibilul sa se impace, dar ea nu a putut trece peste gustul amar al unui mariaj esuat.

Lucrurile nu se opresc aici, iar ofertele de colaborari muzicale nu contenesc sa apara. Chiar daca si-a dorit ca de sarbatorile pascale sa se odihneasca in sanul familiei, Luminita Anghel nu s-a putut tine de promisiunea pe care si-o facuse. Si asta pentru ca a sosit in Romania Blair MacKichan, cunoscutul producator muzical si interpret, pe care vedeta l-a cunoscut cand acesta s-a aflat pentru prima data la noi in tara alaturi de cei de la The Wright Thing. Impresionat de vocea si de calitatile vocale si artistice ale Luminitei, Blair a decis sa colaboreze cu ea pentru noul ei album. Blair a revenit in Romania cu sase piese pentru a i le propune Luminitei. Artista si-a ales doar trei, pe care le-a si inregistrat in doua zile, in studioul lui Andrei Kerestely. Luminita va include melodiile compuse de Blair pe noul ei material discografic, ce va fi lansat cel mai probabil la sfarsitul lunii mai. Inedita nu este doar colaborarea Luminitei cu Blair, cat mai ales faptul ca vedeta si-a dat seama ca poate aborda si un alt gen muzical decat cel pe care l-a interpretat pana acum. Asta deoarece una din piesele daruite de Blair Luminitei are influente orientale.

Bogdan e un tip atent

Pe plan presonal, dupa ce a divortat de sportivul Marcel Puscas, Luminita a inceput o frumoasa poveste de dragoste cu impresarul sau, Bogdan Fraedrich. Bogdan este jumatatea mea. Cred ca am intalnit barbatul care sa ma inteleaga, care sa ma sprijine in tot ceea ce fac. Nu este o persoana publica, dar a reusit sa ma inteleaga foarte bine in aceasta perioada foarte aglomerata profesional pentru mine. Nu m-am asteptat la atat de multa incredere si toleranta, la atata rabdare. Barbatii sunt in general niste copii mari, egoisti, cu pretentii mult mai mari decat pot oferi. Dar Bogdan nu este deloc asa. Este un tip atent la nevoile mele. Daca se va dovedi in viitor ca am gresit, imi voi asuma fiecare cuvant si voi continua sa-mi caut jumatatea. Oricum nu ne-am facut inca planuri de casatorie . In relatia noastra, toate lucrurile bune au venit la vremea lor si de la sine, a spus Luminita Anghel intr-un interviu acordat revistei XMagazin.

A rupt legatura cu trecutul

Luminita Anghel a trecut printr-un divort urat si a declarat prin presa ca nu mai vrea sa auda de fostul sau barbat, Marcel Puscas. Se pare insa ca Marcel a fost de alta parere si a facut presiuni asupra cantaretei sa se impace. O data ce m-am mutat din casa in care am locuit impreuna cu fostul meu sot, am rupt orice legatura cu trecutul si cu acesta. A vrut de nenumarate ori sa ne impacam, dar sunt de parere ca ciorba nu mai este buna reincalzita, a mai spus Luminita.

(continuarea in Gardianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea