Social

"Lui Craioveanu ar trebui sa i se interzica retragerea"

Presa spaniola il elogiaza pe atacantul roman in virsta de 37 de ani
Gheorghe Craioveanu , atacantul echipei spaniole de fotbal Getafe , poate fi comparat cu vinul: o data cu trecerea anilor, devine din ce in ce mai bun. La 37 de ani, fotbalistul roman a reusit din nou sa smulga aplauze furtunoase din partea presei spaniole. Craioveanu a jucat 78 de minute in meciul Getafe-Osasuna, scor 3-2, contind pentru mansa a doua a optimilor de finala din Cupa Spaniei .

El a marcat un gol si a contribuit la inscrierea celorlalte doua. In ciuda eforturilor sale, echipa madrilena a ratat calificarea in sferturi, fiind invinsa in meciul-tur cu scorul de 2-0. In amintirea tuturor nu va ramine insa calificarea Osasunei, ci lectia de fotbal data de marele Gica Craioveanu, scrie cotidianul ABC, considerind golul reusit de roman in minutul 9 al meciului drept unul dintre cele mai frumoase ale sezonului.

Cotidianul Marca a constatat ca atacantul roman a fost cel mai bun jucator de pe teren in prima repriza. Nu toti suporterii se asezasera in tribune cind Gica Craioveanu a marcat un gol de calitate. Jocul echipei Getafe a capatat rapiditate prin galopurile romanului. Tot Gica a fost cel care a fabricat celelalte doua goluri, demonstrind ca, in ciuda virstei, este cel mai bun jucator de la gruparea condusa de Angel Torres, scrie publicatia citata. Pentru ziarul As, partida a avut doi protagonisti: Gica Craioveanu si Munoz (autorul celor doua goluri ale formatiei Osasuna). Marele Gica este unul dintre acei fotbalisti carora ar trebui sa le fie interzisa retragerea, a apreciat As.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea