Social

Mutu prezentat oficial la Juve

Pentru Adi Mutu, prima zi "bianconera"" a fost speciala. Dupa ce a primit cartea verde din Anglia si a beneficiat de bunavointa celor de la Livorno, Juventus si-a prezentat oficial noul atacant, pe care il vom vedea dupa 18 mai purtand pe tricou numarul 30. "Briliantul" a jucat prima oara o "partitella" cu Del Piero si compania si a aparut in fata presei in cantonamentul de la Sisport alaturi de antrenorul Fabio Capello si de directorul general al clubului piemontez, Luciano Moggi. "Sunt multumit ca dupa o perioada urata viata mea are din nou sens. Cred ca sunt destul de matur si ca pot invata ceva din aceasta experienta. Sunt nerabdator sa joc. Am comis greseli pe care nu vreau sa le mai repet.

De Chelsea nu vreau sa mai vorbesc. Am petrecut acolo sase luni minunate si trei negre. Mourinho e un mare antrenor, dar atat", au fost cuvintele internationalului roman rostite la prezentarea oficiala. El se va putea antrena cu "Batrana Doamna" si va putea juca si in amicale. Atacuri. Adi a acordat un interviu pentru TVR, in care a lansat un atac la adresa fostului sau procurator, Ioan Becali: "Sa nu mai vorbeasca despre mine! Eventual, poate sa o faca despre fotbalistul Mutu.

Dar dupa ce isi achita datoriile! Ca om, am avut ocazia sa stau de atatea ori cu el si pot spune ca nu are cum sa zica ceva despre mine. E prea jos!" "Briliantul" a mai spus ca a "tras" dupa el la firma de impresariat GEA World mai multi jucatori romani pentru ca "am vrut sa demonstrez ca nu fratii Becali sunt unica varianta pentru fotbalistii nostri". Mutu nu i-a uitat nici pe fostii internationali Florin Raducioiu ("El spune ca trebuie sa mai cresc?! Nu stiu care dintre noi uitase limba romana dupa patru luni") si Viorel Moldovan - "Numai gura este de el. Nu l-am prea vazut la echipa nationala. in patru ani a dat trei goluri... Sa vina si sa joace, si abia apoi sa spuna despre mine ca nu pot sa fiu un lider!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea