Social

#mircea lucescu #mircea sandu #cupa uefa #rasism #presa italiana

Lucescu nu are conflicte cu Mircea Sandu si neaga rasismul presei italiene

Dupa victoria din cupa UEFA, Mircea Lucescu a clarificat joi mai multe aspecte controversate. Tehnicianul a declarat ca nu a fost jignit in nici un fel de presa italiana si ca nu-i poarta ranchiuna lui Mircea Sandu .

Lucescu a apreciat faptul ca Mircea Sandu a participat la finala cupei UEFA, in care echipa antrenata de el, Sahtior Donetk a invins Werder Bremen cu un scor de 2-1. 

"Eu am o relatie foarte buna cu Sandu, nu am nici un fel de ranchiuna. Il apreciez pe Mircea Sandu pentru tot ce a facut pentru fotbalul romanesc. E mare lucru ca presedintele FRF a venit la acest meci. M-a felicitat, iar eu i-am spus sa aiba incredere in Razvan, pentru ca are toata capacitatea de a face lucruri foarte bune la nationala Romaniei ", a declarat Mircea Lucescu, citat de Cotidianul. 

Lucescu neaga rasismul presei italiene

Antrenorul echipei ucrainiene Sahtior Donetk a venit in apararea jurnalistului italian acuzat de rasism, dupa ce a folosit o expresie in descrierea antrenorului inteleasa de romani ca o referinta xenofoba.

"Am vorbit cu redactorul de la cotidianul italian "Il Giornale", mi-a zis ca nu a avut nici o intentie sa ma jigneasca si ca imi poarta un respect deosebit. In presa din Romania a aparut distorsionat mesajul, e o exagerare a noastra. E un respect deosebit pentru mine in Italia. Nu au facut-o in nici un sens agresiv. "Zingaro della panchina" e o expresie pentru un om care a avut experiente la mai multe cluburi din tari diferite, nu se refera la tigan. Si Zenga e numit la fel de presa italiana, si Hiddink", a spus Lucescu la Sport.ro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea