Social

Lobont vrea sa debuteze la EURO fara gol primit

vrea sa debuteze la un Turneu Final fara gol luat. Internationalul roman din poarta tricolorilor isi simte colegii mai motivati ca niciodata inaintea meciului cu Franta si spera sa scoata lumea in strada la finalul jocului.

Bogdan Lobont a marturisit pe site-ul personal ca in cantonamentul echipei nationale din Elvetia se vorbeste numai despre meciul de debut la Euro impotriva Frantei.

"Ar fi extraordinar sa incepem cu dreptul, sa jucam de la egal la egal in cea mai puternica grupa in care Romania a fost vreodata la un Turneu Final. Mi-as dori din tot sufletul sa scoatem romanii pe strazi, sa fim laudati de toata lumea dupa Euro", a declarat Bogdan Lobont .

Bogdan Lobont a adunat pana acum 63 de jocuri pentru echipa nationala, dar nu are niciun minut jucat la vreun turneu final. Acum opt ani, la europeanul din Olanda si Belgia, portarul lui Dinamo a fost doar rezerva lui Bogdan Stelea .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea