Social

#laszlo borbely #ministrul mediului #laszlo borbely udmr

Laszlo Borbely a demisionat

Laszlo Borbely, ministrul Mediului, a demisionat ieri din functie, in urma unei discutii cu premierul Mihai Razvan Ungureanu, scrie adevaraul.

Discutia a vizat acuzatiile de trafic de influenta si fals in declaratie in forma continua pe care Directia Nationala Anticoruptie (DNA) i le-a adus lui Borbely.

Acesta sustine insa ca acuzatiile DNA sunt nefondate: "Vreau sa va spun ca atunci cand am aflat de comunicatul DNA am luat decizia sa demisionez astazi (n.r. - joi). Nu pentru ca as avea motive sa demisionez. Refuz cu tarie orice fel de acuzatie, care consider ca este nefondata, si sper ca o sa reusesc sa-mi dovedesc nevinovatia".

Demisia lui Laszlo Borbely nu duce la plecarea UDMR de la guvernare. Mai mult, Karoly Borbely, secretar de stat in Ministerul Economiei, ca formatiunea din care face parte isi va extinde colaboarea cu PDL.

Pana cand UDMR va desemna un inlocuitor pentru Borbely, ministru interimar al Mediului va fi chiar Mihai Razvan Ungureanu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea