Social

# Sundar Pichai #Chloe Bridgewater #CEO raspuns #scrisoare Google

La 7 ani, i-a trimis o scrisoare de intentie la Google. Raspunsul CEO

Chloe Bridgewater, in varsta de 7 ani, Hereford, Marea Britanie, a scris o o scrisoare de o pagina in care dezvaluie ca este foarte interesat sa lucreze la Google si si-a justificat alegerea, scrie Daily Mail. CEO companiei, Sundar Pichai, i-a raspuns!


Chloe a marturisit ca si-a dat seama ca vrea sa lucreze la Google dupa ce a vazut ca angajatii au scaune bean-bag si karting.  Ea isi incepe scrisoarea cu “Draga sefule de la Google”. 

Iar seful de la Google i-a si raspuns. CEO Sundar Pichai i-a transmis ca abia asteapta sa primeasca aplicatia ei la un job in cadrul companiei si a incurajat-o sa isi urmeze visele.

 

"Draga sefule de la Google, 

Numele meu este Chloe Bridgewater si cand voi creste mare vreau sa lucrez la Google. Mi-ar placea sa lucrez si intr-o fabrica de ciocolata si sa devin inotatoare olimpica. Tata mi-a spus ca pot sa stau intr-un scaun bean-bag si pot sa fac karting daca am un job la google. Imi plac calculatoarele si am o tableta pe care ma joc. Tata mi-a dat si un joc cu roboti si mi-a spus ca ma va ajuta sa invat mai multe despre calculatoare. Parintii si profesorii imi spun ca invat bine...”, scrie Chloe. 

“Ma bucur ca iti plac calculatoarele si robotii si sper sa continui sa inveti despre tehnologie. Sunt de parere ca daca muncesti din greu si iti urmaresti visele, poti sa faci tot ceea ce iti propui, de la a lucra la Google pana la a inota la Jocurile Olimpice. Abia astept sa primesc aplicatia ta pentru un job la Google dupa ce iti termini studiile", i-a raspuns Sundar Pichai.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea