Social

Kluivert va juca la Newcastle United

Atacantul echipei FC Barcelona , Patrick Kluivert, a semnat un contract pe trei sezoane cu gruparea Newcastle United , el urmind sa primeasca un salariu saptaminal de 97.000 de euro.

"Nu a fost nevoie de foarte multe argumente ca sa fiu convins sa vin aici, deoarece imi doream o noua experienta, iar Newcastle imi poate oferi acest lucru", a spus Kluivert.

Patrick Kluivert, care va purta tricoul cu numarul 11, va forma un cuplu in ofensiva cu jucatorul englez Alan Shearer. "Atit Kluivert, cit si Shearer sint fotbalisti buni, tehnici si inteligenti. Este de neimaginat ceea ce pot realiza impreuna", a declarat antrenorul Bobby Robson.

Transferat in 1998 de la AC Milan la FC Barcelona, Kluivert a marcat 90 de goluri in prima liga spaniola, insa relatiile dintre el si suporterii catalani au fost tensionate, acestia reprosindu-i lipsa de serioziatate.

Marcator a 40 de goluri in 79 de partide jucate pentru prima reprezentativa a Olandei, Kluivert a fost selectionat in echipa nationala pentru Euro-2004, insa nu a evoluat in nici un meci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea