Social

Hagi convins sa nu demisioneze

Antrenorul Gheorghe Hagi a fost convins de presedintele clubului Galatasaray Istanbul , Ozhan Canaydin, sa nu demisioneze, informeaza cotidianul "Star".

Potrivit sursei citate, intre Hagi si vicepresedintele clubului, Ergun Gursoy, a izbucnit un conflict deoarece asistentul lui Gursoy, Ayhan Akbin, nu a fost inclus in delegatia care s-a deplasat in cantonamentul din Gemania.

Tehnicianul roman a avut o discutie telefonica , miercuri, cu Canaydin, in cadrul careia i-a spus presedintelui clubului ca jucatorii sai sint deranjati de prezenta lui Akbin si de aceea nu a dorit ca aceasta persoana sa fie inclusa in delegatia deplasata in Germania. Hagi a precizat ca este dispus sa demisioneze, deoarece Akbin a avut initiative legate de achizitionarea unor jucatori, fara ca el sa fi fost anuntat.

"Nu te gindi la demisie. Noi te-am adus in aceasta functie si vom continua cu tine. Akbin nu iti va mai crea probleme", i-a spus Canaydin lui Hagi.

Cotidianul "Star" noteaza ca si Ergun Gursoy a intentionat sa demisioneze, miercuri, dar Ozhan Canaydin l-a convins sa nu renunte la functia de vicepresedinte. "Stiu ca Akbin este asistentul tau, dar nu il trimite in cantonament", i-a cerut Canaydin lui Gursoy.

Potrivit cotidianului "Milliyet", in cazul in care conflictul dintre Gheorghe Hagi si Gursoy va continua si tehnicianul roman va demisiona, functia sa ar putea fi preluata de antrenorul Mustafa Denizli, care este vazut ca "varianta in caz de urgenta".

Jurnalul "Sabah" scrie ca singura persoana din conducerea clubului Galatasaray care il mai sustine pe Hagi este presedintele Ozhan Canaydin. "«Hagi a fost un mare fotbalist, dar ca antrenor el este un taran . Noi credeam ca va face din Galatasaray o echipa noua, dar el se comporta cu jucatorii lui ca si cum ar fi inca fotbalist», sint criticile membrilor Consiliului de Conducere", se mentioneaza in "Sabah".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea