Social

#jysk #mobilier

JYSK prezinta trendurile anului 2023

Pentru noile produse pe care le va lansa in anul 2023, designerii JYSK s-au inspirat din cele doua trenduri noi ale anului, RELEASE si BELONGING, care au oferit directia stilistica a noului sortiment al retailerului scandinav.

In fiecare an, departamentul Range & Design din JYSK stabileste directia pe care noile produse din sortiment o vor urma. Trendurile pentru anul in curs au influentat felul in care vor arata noile produse si materialele din care sunt facute.

Trendurile sunt stabilite in urma analizei dorintelor consumatorilor si a datelor de pe piata de retail.   

Anul 2023 aduce doua noi trenduri care caracterizeaza decoratiunile si textilele pentru casa de la JYSK: RELEASE si BELONGING.

RELEASE 2023

Ultimii ani din viata noastra au fost marcati de incertitudini, dar acum simtim nevoia sa ne eliberam de toate framantarile. Vrem sa ne putem permite, din nou, sa celebram viata si sa ne bucuram de momentele de fericire.

Cautam un sentiment de nostalgie si vrem sa ne inconjuram de trenduri retro precum materiale matlasate si culori inspirate din anii 1970, precum portocaliu si roz, amestecate cu tonuri de albastru, nisipiu si gri deschis, care evidentiaza formele simple. 

Cu trendul RELEASE ne indepartam de conformitate si ne stabilim propriile reguli despre cum sa traim si cum sa ne bucuram de viata. In spatiul in care locuim, vrem sa putem sa ne relaxam, sa respiram adanc si sa facem o pauza. 

BELONGING 2023

Este natural pentru oameni sa isi doreasca sa fie iubiti si sa se simta in siguranta acolo unde se afla. Cu BELONGING, ne concentram atentia asupra unui spatiu care sa ofere confort si sa ne permita sa ne folosim energia pentru a ne bucura de cei pe care ii iubim.

Apreciem natura si lumea in care traim, de aceea folosim materiale naturale precum lemnul si fibrele textile naturale, intr-un amestec de franjuri si margini cu volane care ofera o atmosfera de casa rustica.

Culorile scandinave calme si relaxante, precum nuantele de verde, albastru deschis si tonurile neuter de maro si gri sunt folosite pentru a face spatiul mai apropiat de cel natural. Astfel, ne simtim mai conectati cu natura, cu ceilalti si cu noi insine.

FOTO: jysk.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea