Social

Iubitul elevei injunghiate a fost arestat

Constantin Grozea, tanarul care a injughiat-o pe Antoaneta Iamandi, a fost retinut de politie, ieri seara, in jurul orei 17.30, dupa ce si-a negociat predarea cu reporterii unei televiziuni din Capitala. Dupa ce a schimbat de mai multe ori locatia, Constantin Grozea s-a intalnit cu jurnalistii de la Antena 1 pentru un interviu, in apropiere de locuinta sa, pe Soseaua Salaj din cartierul foto . Oricum, la vederea pozelor, a devenit recalcitranta, raspundea obraznic, intorcea vorba.".
Jandarmii au fost retrasi din scoli
Patrulele de jandarmi, care se ocupau cu paza scolilor, au fost retrase conform prevederilor Legii 550/2004. Conform acestui act normativ, atributiile jandarmeriei si ale politiei au fost clar delimitate. Astfel, mentinerea ordinii publice in zona institutiilor de invatamant revine in sarcina politiei, jandarmeria urmand sa raspunda de asigurarea ordinii publice, la manifestarile cu public numeros si restabilirea ordinii publice cand aceasta a fost tulburata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea