Social

#joe instalatorul #sfaturi relansare economica #republicani

Instalatorul Joe ofera sfaturi pentru relansarea economica

Instalatorul Joe, fosta vedeta din campania pentru Casa Alba a lui John McCain, a mers marti in Senat, unde a oferit sfaturi pentru planul de relansare a economiei americane consilierilor senatorilor republicani .

"Adevarul este ca e nevoie de autoritate ", a spus Joe, al carui nume real este Samuel Joseph Wurzelbacher si care se opune planului de relansare de 884 de miliarde de dolari propus de democrati si examinat in prezent de Senat.

Asemenea Partidului Republican , Wurzelbacher critica suma foarte mare la care se ridica planul propus de democrati, fara sa dea ale precizari cu privire la sfaturile transmise republicanilor.

Joe Wurzelbacher a devenit celebru dupa ce a contestat planul fiscal al lui Barack Obama, devenind apoi simbolul americanului de rand in cadrul campaniei lui John McCain, candidatul republican la alegerile prezidentiale din 4 noiembrie 2008.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea