Social

#ingrijire batrani #germania

Ingrijitorii de batrani care vor sa plece in Germania pot negocia direct plata pentru serviciile oferite

Romanii care cauta oferte de ingrijire a batranilor la domiciliu in Germania au de acum posibilitatea sa negocieze direct cu familiile. marta, platforma prin care ingrijitorii romani isi gasesc cazuri de ingrijire, anunta o actualizare majora: elimina intermediarii. De acum nu mai este nevoie de agentii sau alti mijlocitori pentru a stabili perioada de ingrijire sau remuneratia.

 

Comunicarea directa ajuta atat ingrijitorii, cat si familiile sa fie la curent cu oferta pietei si sa interactioneze inca de la inceput intr-un mod cat mai uman si corect.

„Fiecare ingrijitor cunoaste frustrarile asociate cu agentiile. Intelegerea cu o familie referitor la momentul de incepere si plata poate sa dureze zile intregi, deoarece comunicarea are loc prin intermediul a doua sau mai multe agentii inainte sa ajunga la familiile in cauza.”, spune Co-Fondatorul marta, Philipp Buhr. „Platforma noastra faciliteaza comunicarea directa si relatii mai umane si respectuoase de ambele parti - ingrijitori si familii. Nevoia de agenti devine acum o problema a trecutului.”

Mai mult, cu aceasta actualizare, ingrijitorii si familiile pot interactiona direct in timp real si chiar adauga comentarii la ofertele negociate.

„Apreciez echipa care mi-a oferit suportul necesar si mi-a simplificat gasirea unui caz. Am lucrat la mai multe cazuri prin marta. Cu ajutorul aplicatiei, am reusit sa gasesc oferte potrivite pentru mine si sa negociez banii si alte conditii. Multumesc celor de la marta si recomand aplicatia ingrijitorilor care inca nu s-au regasit la locul dorit. Eu sunt multumita ca fac ceva la care ma pricep, cu empatie si constiinciozitate." spune Violeta Becheanu, utilizatoare a aplicatiei.

Un ajutor enorm in ingrijirea varstnicilor

Peste 2000 de romani si-au gasit pana acum cazuri de ingrijire prin marta. Platforma este un ajutor enorm in ingrijirea persoanelor varstnice si un mediu complet transparent pentru ingrijitori, beneficiind si de aplicatia mobila premiata pentru inovatie.

Platforma pentru ingrijitori nr. 1 din Romania ofera servicii complete, inclusiv pregatirea documentelor legale, asigurare si organizarea transportului. Alte beneficii: suport de urgenta 24/7 si asistenta de traducere pentru ingrijitori si familii.

Platforma poate fi accesata aici, iar aplicatia poate fi descarcata din Google Play, iar consultantii marta pot fi sunati la 031 630 9967. Ingrijitorii pot sa caute oferte de la familii si primesc sprijin 24/7 fara niciun cost.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea