Social

#gripa porcina #caz #romania #suspecti #virus h1n1 #imbolnavire #infectare

Inca un caz de infectare cu H1N1 in Bucuresti, Romania ajunge astfel la 9 infectari

Romania are noua cazuri de infectare cu virusul H1N1. Un nou caz de infectare cu virusul noii gripe a fost semnalat in Bucuresti , fiind vorba despre o femeie, apropiata a tinerei de 28 de ani care a fost deja internata cu gripa porcina.

Pacienta este internata la Institutul National de Boli Infectioase " Matei Bals " si se afla sub tratament cu anivirale. Ieri fusesera anuntate inca doua cazuri de infectare cu H1N1, care se afla de asemenea internate la Institutul Matei Bals, cele doua persoane fiind tot dintre persoanele apropiate celor deja confirmati cu gripa porcina.  

Odata cu noul caz, care a fost confirmat astazi, numarul persoanelor infectate cu noul virus gripal a ajuns la noua, insa cum analizele apropiatilor celor deja imbolnaviti se afla inca in lucru, exista posibilitatea aparitiei de noi cazuri.


In ultimele 24 de ore au fost confirmate 116 cazuri de infectare cu virusul noii gripe AH1N1 in 14 tari din Europa. In lume, sunt inregistrate un total de 20996 de cazuri, din care 1638 in ultimele 24 de ore. Majoritatea cazurilor noi confirmate sunt din SUA, 1000, Canada, 275 si Australia 243.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea