Social

#agresiune #parinte #copil #bona

Inca o bona care lovea copiii, pe mana politiei

Cazul bonei care i-a lovit pe micutii de care trebuia sa aiba grija nu este singular. Inca o mama suparata pe femeia care i-a lovit fetita, in timp ce o supraveghea a venit la Politie cu inregistrarea care arata faptul ca bona a lovit-o in mod repetat pe micuta. Aceste fapte ii vor aduce cel mai probabil agresoarei dosar penal.

Ultimul caz care a ajuns in atentia politistilor o au in centrul atentiei pe Lovinica Dinu, o femeie de 50 de ani, care era bona unei fetite din Bucuresti. Mama copilului s-a sesizat in legatura cu femeia pe care o angajase ca sa-i ingrijeasca copilul dupa ce a vazut ca cea mica plangea si nu se mai dezlipea de ea cand vroia sa plece.

Potrivit Stirilor ProTV, femeia a montat in casa o camera de supraveghere pentru a vedea ce se intampla. Astfel a aflat ca bona i-a dat o palma fetitei pentru ca nu a vrut sa mai ia o inghititura de mancare si a strigat la ea de mai multe ori. Femeia a mai lovit copilul si cu alte ocazii, astfel ca mama a mers cu inregistrarea la Politie si a facut plangere penala pe numele Lovinicai Dinu.

In cazul acesteia, dar si a celeilalte bone reclamate in cursul acestei saptamani, procurorii le vor cerceta pe bone pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar si pentru loviri si alte violente.

Specialistii in Drept Penal ii sfatuiesc pe parinti ca atunci cand angajeaza o bona sa semneze un contract care sa fie foarte bine pus la punct, care sa contina si prevederile articolului 197 din Codul Penal (care spune ca risca sa faca puscarie daca in vreun fel supune la rele tratamente copilul), pe care dadaca sa si-l asume. In plus, persoana care va ingriji copilul familiei ar trebui sa fie verificata din mai multe surse, dar si sa aiba analizele la zi.

Citeste si:

Copii batuti si agresati verbal de bona!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea