Social

#tribunal suceava #barbat proxenet #greva foamei

In greva foamei in fata Palatului de Justitie

Un barbat din Suceava , condamnat pentru savarsirea infractiunii de proxenetism, a intrat de miercuri dimineata in greva foamei in fata Palatului de Justitie din municipiul Suceava.

Dorin Aelenei ( foto ), in varsta de 39 de ani, din municipiul Suceava, atragea atentia celor mai multi dintre trecatori, care se opreau si citeau cuvintele scrise de acesta pe pancarta: "Condamnat la moarte prin infometare de catre Judecatoria Suceava. Nu sunt vinovat", informeaza Monitorul de Suceava.

In 2006, barbatul a fost retinut de politie , dupa o descindere in locuinta acestuia, unde au fost gasite trei tinere, care, au stabilit politistii, se prostituau sub coordonarea sa. Recent, printr-o sentinta a Judecatoriei Suceava, Dorin Aelenei a fost condamnat la 7 ani si jumatate de inchisoare, dar acesta a facut apel la Tribunalul suceava si sustine ca nu este vinovat. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea