Social

Iliescu e fan Tariceanu

Intr-un moment de maxima sinceritate , de care avem parte doar cand se enerveaza, Ion Iliescu si-a recunoscut meritele in privinta sustinerii politice a guvernului liberal."

“Actualul guvern Tariceanu nu ar fi rezistat fara sustinerea PSD. I-am sprijinit ca sa fie stabilitate. Daca-i lasam sa guverneze numai cu ciondaneala dintre Palate, s-ar fi dus, dracului, de rapa tara asta!“, a afirmat Iliescu.

Iata ca ceea ce era cunoscut de toata lumea politica, dar ignorat cu buna stiinta sau pus sub semnul intrebarii de unii „analisti“, a fost spus - cu voce tare - de El Lidero Maximo al PSD. Pe data de 7 februarie 2008, cand presedintele Traian Basescu a afirmat transant: „In momentul de fata PSD, prin Iliescu, Hrebenciuc via Olteanu, Mircea Geoana, influenteaza major deciziile premierului Calin Popescu-Tariceanu. O spun cu toata responsabilitatea unui sef de stat!“ - oamenii l-au privit cu suspiciune .

Li s-a parut mai curand o rafuiala cu mai vechiul inamic politic, pe care-l mai nominalizase ca fiind in spatele celor 322 de parlamentari. Iata ca Traian Basescu stia ce vorbea. Cu toate ca, a doua zi, reactia lui Iliescu a fost una caracteristica: „Basescu are o obsesie maladiva“.

 

Continuarea in Evenimentul Zilei 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea